ציפרלקס ואכילה כפייתית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

07/04/2017 | 12:09 | מאת: לולה

היי .... אני בת 26 ומזה שנה אני לוקחת ציפרלקס 15 mg בעקבות התקפי חרדה והתנהגות כפייתית (מחטטת בפנים ומקלפת פצעים) הציפרלקס עזר לי מאוד עם שני התופעות אך במקביל האכילה הכפייתית שלי גדלה משמעותית ועליתי במשקל... מה תמליץ לי לעשות? חשוב לציין שאני מתמודדת עם ניתוק רגשי (דיסוציאציה) שדווקא התמתנה מעט אך עדיין אני מתקשה לחוש רגשות אך פחות מתנתקת מסיטואציות. תודה מראש

23/04/2017 | 07:42 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך כנראה שנדרש עוד איזון או טיפול במרכיב האימפולסיבי. פשוט תמשיכי באיזון! תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה