מבולבלת ולא יודעת לאן לפנות ומה לעשות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

03/01/2017 | 19:58 | מאת: נוגה

היי, אני נוגה בת 28 בשנה וחצי האחרונות אני סובלת מחרדות נדודי שינה ופשוט מבול מחשבות שמטריפות לי את המח נפרדתי ממישהו שהיה המשפחה שלי והחבר הכי טוב שלי במשך חמש שנים אני באה מבית דתי חזרתי בשאלה ומאז שלא ממש בקשר טוב עםם המשפחה הוא הפך להיות הבית שלי ועכשיו נפרדנו. לפרידה לקח המון זמן שנה וחצי של נסיונות להציל אנחנו מחוברים מאד וכל הבלאגן הזה רק הגביר את תחושת החרדה אצלי ניסתי ללכת לפסיכולוג תקופה אבל לא ממש הועיל לי ניסיתי רסקיו... רלקסין כל דבר טבעי שיש אבל זה לא ממש הועיל. אני לא מצליחה לחייך יותר ולא לצחוק וכלום לא מעניין אותי מרגישה אבודה ומנותקת האם היית ממליץ לי ללכת לכוון של כדור כגון פרוזק? רק עד שאעמוד על הרגליים? ואם כן ממי נגשים לבקש מרשם?

23/01/2017 | 11:09 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

פשוט ניגשים לפסיכיאטר שיתאים לך תרופה! הרי לא למדת רפואה עדיין וגם לא התמחית..

מנהל פורום פסיכיאטריה