חשש ל ARDS

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

19/02/2014 | 21:36 | מאת: ST

אבא שלי כבן 60 מאושפז בCCU בבי"ח כרמל בחיפה, מדובר בחולה סכרתי עם פגיעה נרחבת באיברי מטרה ותפקוד לבבי ירוד מזה 9 שנים. התקבל לבי"ח לפני 10 ימים עם דלקת ריאות בהכרה מלאה, אושפז בפנימית והוחל טיפול ברוצפין.אחרי יומיים דה סטורציות וחשש לVT והוחלט להרדימו ולהנשימו והועבר לCCU.מאז ספסיס, ללא צמיחה בתרביות דם וכיח, ללא לויקוציטוזיס, הוחל טיפול במגקסין 5 מנותעד כה ללא הטבה. בCT -תסנינים בילטרליים מרובים. בשיחה עם מנהל היחידה היום, חשש לARDS לא בטוחים . לא כ"כ יודעים איך להמשיך מכאן.יש רעיון אולי מה לעשות הלאה?אפשר להכניס מומחה נוסף מבחוץ?ברונכוסקופיה מתאימה במקרה כזה? אנימרגישה שבגלל שיש לו פרוגנוזה רעה אז שוכחים לעשות את המקסימום לפעמים. אני באמת אובדת עצות וזקוקה לכל עזרה בהקדם תודה

20/02/2014 | 08:36 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

את יכולה ליצור איתי קשר טלפוני באם את מעוניינת בקבלת חוות דעת נוספת לאחר שאבדוק את אביך בטלפון 0504065610 החל מהשעה 1600

מנהל פורום מחלות ריאה