דלקת ריאות, שאלה על תגובה בין תרופתית

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

08/03/2012 | 20:05 | מאת: עמית

שלום, לאחר שעשיתי אתמול צילום חזה האבחנה שהתקבלה היא דלקת ריאות. קיבלתי טיפול של מוקסיפן 500 מ?ג 3 פעמים ביום, אוגמנטין 500 מ?ג 3 פעמים ביום וקלרידקס 250 מ?ג פעמיים ביום וכל זה למשך עשרה ימים. בנוסף אני סובלת ממעי רגיז אז הרופאה המליצה לי לקנות פרוביוטים להקל על הגזים שיהיו כתוצאה מהאנטיביוטיקה. עכשיו יש לי שתי שאלות,אני בדרך כלל כשיש לי תופעות אלרגיות אני לוקחת אריוס לטיפול באלרגיה. האם כדאי לי לא לקחת בתקופה הזו בגלל האנטיביוטיקה? בנוסף, רציתי לשאול אם מותר לי לקחת אקמול/דקסמול/אדוויל/נירוסין/פוינט וכדומה בשביל להקל בחום (שעומד על 38) ?

09/03/2012 | 22:34 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

אין צורך בתכשיר אנטי אלרגי מניעתי אין מניעה ליטול דקסמול וכו'

מנהל פורום מחלות ריאה