שיעול כרוני בשעות הבוקר

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

04/10/2012 | 12:39 | מאת: יעל

שלום לפני 7 שנים עברתי ניתוח טימומה ולאחר שנתיים התחיל לי שיעול כרוני בשעות הבוקר וחוסר אוויר.. השיעול נמשך כבר 5 שנים כל יום בבוקר במשך שעתיים-שלוש עשיתי את כל הבדיקות האפשריות ולא מצאו משהו חריג וכל משאף שאני לוקחת לא עוזר והמצב מייאש מאוד אך לאחרונה החמיר. אחרי בדיקת רנטגן שבוצעה היום נאמר כי הלב תקין והצורה והכל תקינה ומצב לאחר טורקוטומיה - תפרים מתכתיים בעצם החזה. אשמח לדעת מה אתה מיעץ , מה זה אומר ואם יש לך פתרון למצב שלי. תודה רבה.

04/10/2012 | 12:41 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

ממליץ להיבדק על ידי רופא ריאות לאחר ביצוע של תפקודי נשימה מלאים. לא בהכרח קיים קשר בין הניתוח שעברת לשיעול.

מנהל פורום מחלות ריאה