דלקת אדר הריאה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

29/06/2016 | 23:13 | מאת: עדי

היי דוקטור , בהמשך להודעתי לפני כשבוע על כאבים איומים בריאה ימין ובאיזור הלכתי לרופא ריאות, לאחר שעשיתי רנטגן הוא שלח אותי לראמטולוג כרגע יש קושי בלקבוע תור לראמטולוג ובדיוק היום חוזר לי הכאב , לפי הרופא ריאות זה דלקת באדר שכל הזמן חוזרת. רציתי לדעת מה אפשר לעשות בשביל להקל על הכאב ? יש לי כאב איום ואני לא יכולה לא ללכת לעבודה . חייבת משהו שיקל על הכאב הנוראי . ( אם ישנם תרופות ללא מרשמים אשמח לדעת)

ערב טוב, לרוב מתחילים עם טיפול בתרופות כמו נורופן, אטופן, ארקוקסיה או אדוויל. בינתיים ממליץ להתייעץ עם רופא המשפחה עד לתור הצפוי.

מנהל פורום מחלות ריאה