פענוח תוצאות ct ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

12/11/2020 | 12:56 | מאת: ניר

בוצע ct ריאות: מבנה הגרמי עם שינוים ניווניים. אדרנלים קטנים,היפופלסטים בבטן העליונה: ברונכיאקטזיות צילינדריאות באונות התחתונות. ללא עיבוי אינטרסטיציאלי . פרנכימת הריאות ללא תסנין או קשריות. הקנה ודרכי האוויר הראשיות נראים תקינים. אין עדות לתפליט פלאורלי. אין עדות לתפליט פריקרדיאלי. הלב בגודל תקין. כלי הדם הגדולים מודגמים בצורה תקינה. אין עדות ללימפאדנופתיה מדיאסטינלית, הילרית או אקסילרית. מבוא בית החזה תקין. האם הממצאים מדיאיגים?

12/11/2020 | 21:43 | מאת: ניר

והאם יש טעם בהמשך זריקות ביולגיות של דופיקסנט

שלום, לא נראה שיש לדאוג אבל בהחלט יש לבדוק תרבית כיח ולטפל באנטיביוטיקה לפי התוצאות. השלמת בירור במרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה