דקירות בזמן בליעה בגב עליון

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

19/08/2020 | 13:01 | מאת: קטיה

שלום. בימים אחרונים שמתי לב שאני חשה דקירות בגב העליון בזמן בליעה. אני לאחרונה עברתי ניתוח לכריתת בלוטת תריס ובלוטות לימפה מצד ימין, בעיקבות גידול פוליקולארי ממיר ואריסיבי. לאחר טיפול ביוד רדיוקטיבי (150 ) , עשיתי מיפוי של כל הגוף הבדיקה הראה שיש עדיין חתיכה קטנה במיטת הניתוח, למרות הסרטן האגריסיבי, לא נראה גררות בחלקים אחרים של הגוף, לא בראות ולא בעצמות. האם יש חשש שבכל זאת יש גררות ולא ראו אותם במיפוי (המיפוי נעשה ללא הזקרה של חומר ניגוד, מכיוון והייתי עם יוד רדיוקטיבי, כחלק מהטיפול)? חייבת לציין שאני חצי שנה לאחר הניתוח וחודשיים לאחר טיפול ביוד.

שלום, נראה לי לא סביר שנשארה מחלה אם המיפוי בסדר. מציע שתתייעצי גם עם אנדוקרינולוג.

מנהל פורום מחלות ריאה