הגעה למיון עם התקף אסתמה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

24/06/2020 | 23:24 | מאת: רונית

שלום ד"ר, יש לי אסתמה מאוד קשה. לא יצאתי מהבית מאז תחילת הסגר. עם מסכה אני לא מצליחה לנשום מעל ל 4 דקות וזה עושה לי התקף. אולי כי האסתמה לא לגמרי מאוזנת, או כי האסתמה הפכה למאוד קשה. אם חס וחלילה אצטרך להגיע למיון עקב התקף אסתמה קשה. האם לפי דעתך עדיין הם יכריחו אותי לשים מסכה גם אם אסביר להם שאני לא יוצאת מהבית, ואני לא יכולה לנשום עם מסכה במצב מאוזן.. אז בטח שלא בהתקף...? תודה מראש

שלום, אם יש מצוקה נשימתית לחולה במיון אז הוא יהיה בלי מסכה כמובן.עדיף להגיע לרופא ריאות לייעוץ לגבי הטיפול הנכון ובכך למנוע צורך בהגעה למיון.

מנהל פורום מחלות ריאה