מצב המערכת החיסונית באסתמה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

29/05/2020 | 19:52 | מאת: מיכל

שלום, יש טיפול שעוזר בהצהרת היקפים ולהמסת שומן מועטה בכל טיפול שחשבתי לנסות. יש לי אסתמה קשה ואלרגיות ואני לא יכולה לעשות ספורט. זה מכשיר לייזר שפולט רמות נמוכות של אנרגיית לייזר מסוג DIODE , היוצרת אותות כימיים בתאי השומן, אשר מפרקים את הטריגליצרידים לחומצות שומן חופשיות ולגליצרול ומשחררים אותם מתוך התעלות הנמצאות בממברנת התא. חומצות השומן והגליצרול מועברים לאחר מכן לרקמות ושם אנזימים מסויימים בתאים מפרקים אותם ומפיקים מהם אנרגיה. בהתוויות כתוב שאסור לעשות כשיש מחלה אוטואימונית כי ככל הנראה הלייזר נמצא כמחזק את המערכת החיסונית ואולי בגלל עוד סיבות. האם אסתמה ואלרגיות נחשבות כמעט כמו מחלות אוטואימוניות ועדיף לא לקחת סיכון ולא לחזק את המערכת החיסונית? תודה מראש

שלום, אני לא מכיר את המערכת הנ ל אבל אסתמה לא נחשבת מחלה אוטואימונית. צריך לשאול את המטפל באופן ספיציפי.

מנהל פורום מחלות ריאה