פורום ראות copd copd

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

23/05/2020 | 17:27 | מאת: zvi

שלום הנני חולה COPD מחובר לחמצן קבע .לאחרונה חש קוצר נשימה קיצוני בהתכופפות קלה./העלאה של חמצן אינה משנה דבר..ממש וסטורציה הפכה לקבוע 97.גם בחוסר חמצן קיצוני.יתכן ומושפע מHCCבכבד? או שריר הנשימה?באיזה כייון לחפש סיוע?

שלום, אולי יש בעיה בתנועת הסרעפת, ניתן לראות באולטרסאונד, עודף משקל אם יש ובדיקה במרפאת ריאות האם אתה מקבל טיפול מיטבי ל copd. גם סיטי של החזה והבטן יכול לעזור.

26/05/2020 | 18:23 | מאת: צבי

תודה לתשובתך.טופלתי עיי משאף דואוקליר וקופח מאוחדת מתעלמת מההמלצות לשיקום ראות.כבר שנים שמתחמקים.למרות תלונותיי לנזקים .פניותיי למשרד הבריאות לא זכו להתייחסות ואני נחנק לאט לאט.

מנהל פורום מחלות ריאה