שילוב OFEV ותרופות אחרי צינטור

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

22/05/2020 | 11:34 | מאת: יוסי

דר רוזנגרטן שלום, 1. אני מטופל עם OFEV 150 כנגד IPF. בנוסף מקבל AZENIL פעמיים בשבוע למניעה. 2. השבוע היה לי צינטור איבחוני, שבמסגרתו פתחו לי היצרות "בעורק שמאל קדמי יורד", ושמו לי סטנט. רשמו לי תרופות: - Aspirin 100mg - Lipitor 40 mg - Plavix 75mg שתי שאלות: - האם תרופות לבעיית IPF מתנגשות עם תרופות הקרדיולוגיות? מותר לקחת אותם יחד? - האם העורק השמאלי הקדמי שפתחו לי משתתף בהזרמת הדם לריאות?

שלום, אפשר להמשיך טיפול ב ofev. העורק שנפתח מספק דם ללב ולא לריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה