סיטווראציה אחרי פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

26/04/2020 | 20:32 | מאת: דליה

הנני חולת snip מטופלת בתרופות . לאור המצב הנני בבית ועושה פעילות גופנית הכוללת אופני כושר חצי שעה ביום ועוד חצי שעה שעה פילאטיס באופן עצמאי. בזמן האחרון לאחר דיווש באופני הכושר הסיטואציה יורדת לשמונים ושש ולאט לאט עולה עד ל92תשעים וחמש. האם זה אופייני . לא זכור לי מצב כזה לאחר פעילות גופנית במכון הכושר שהייתי עושה עד לתחילת הסגר. אנא תגובתך. תודה תודה

26/04/2020 | 20:34 | מאת: דליה

שכחתי לציין כי הדיפוזיה שלי נמוכה בין 44 ל 45

26/04/2020 | 21:20 | מאת: איריס

סליחה דליה מראש שאני מגיבה כאן. ברקע שלי nsip . האם אפשר לשאול אותך מהו גילך? לפני כמה זמן אובחנה אצלך המחלה? המידע אודות המחלה, יחסית מצומצם. כמו כן, אינני מכירה אנשים עם בעיה דומה זאת. חבל שאין קבוצה, כמו לבעיות רפואיות אחרות, בפיסבוק או בכל אמצעי אחר. קבוצה שבה ניתן להעלות מידע, המלצות, דרכי טיפול ועוד. תודה, איריס

שלום, זה אופייני שהסטורציה תרד במאמץ במצבים האלה.

שלום, ניתן להתעניין בעמותת "חוף" של חולי פיברוזיס ריאתי שזו מחלה דומה ל NSIP.

27/04/2020 | 18:10 | מאת: דליה

תודה תודה

מנהל פורום מחלות ריאה