סיטוס אינברסוס קרטגנר סינדרום

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

26/04/2020 | 12:32 | מאת: אתי

שלום רב אני בת 49 ידועה עם קרטגנר סנדרום סיטוס אינברסוס לפניי כחודש הייתי עם ברונכיט קשה שיעול שלא הפסיק לרגע כאביי גרון ונזלת אני משתעלת כרוני עם ליחה האם אני נמנת לקבוצת סיכון? אני אמורה לחזור לעבודה עם קהל לצאת פעם בשבוע לטיפול פסיכולוגי ולא יודעת אם כדאי לי אשמח לייעוץ תודה המון בריאות לכולם

שלום, לדעתי את בקבוצת סיכון. כדאי לבצע סיטי חזה ולבדוק אם קיימת בעיה של ברונכיאקטזיות. טיפול אישי תחת הגנה לפי הכללית אפשר אבל לא מפגשים עם קהל.

27/04/2020 | 18:17 | מאת: אתי

בלי שום קשר לקורונה הייתי אמורה ב1.4 לעשות סיטי ריאות אך לאור המצב נתבקשתי לא להגיע לבדיקה עד להודעה חדשה האם אוכל לא ללכת לעבודה?? (כאמור עם קהל)

מנהל פורום מחלות ריאה