קשיי נשימה לא חושבת דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

14/04/2020 | 19:02 | מאת: הדס

לפני חודש הרגשתי גרד בסנטר, ליחות מרובות וקשיים בנשימה כאסמתית טופלתי בכדור אלרגיה שעבר לי הגרד ומשאף אך עדיין יש קושי נשימתי קל לאורך כל היום מרגישה שחסר לי אוויר ואין לי צפצופים ושיעול רק כובד בנשימה איטית שלא עוברת אך לא מתגברת מפחדת לגשת למרפאה כי הריאות נקיות רופא אחד טען שזה חרדה רופאת משפחה אמרה שאם מחמיר להגיע וגם אם זה קורונה אין טיפול מה אני יכולה לעשות במצב הזה ד"ר יקר?

שלום, אם מדובר באסתמה מציע להשתמש במשאף משולב ולפי התגובה להתייעץ שוב עם הרופא המטפל. חרדה אני משאיר כסיבה אחרונה אם לא נמתאה סיבה פיזיולוגית.

17/04/2020 | 10:23 | מאת: הדס

תודה רבה ד"ר מה הכוונה משאף משולב? אני מעל 15 שנים עם משאף סימביקורט הרופאה העלתה לי את המינון לפעמיים בוקר וערב אבל זה לא עוזר ואני מרגישה קושי נשמתי קל כבר חודש שבא והולך האם זה תסמין לקורונה?

מנהל פורום מחלות ריאה