טיפול בתסחיף ריאתי בבית חולים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

14/04/2020 | 17:58 | מאת: אבי

שלום רב, אימי נפטרה בת 63. בבי"ח אבחנו תסחיף ריאתי והזריקו לה קלקסן וכדור דרך הפה. היתה יציבה. קמה לשירותים, התעלפה וליבה קרס -דום לב. החייאה 40 דקות ללא הצלחה. האם זהו הטיפול המקובל במצבים כאלה במסגרת בי"ח? הרופא רשם שהיא בסיכון בינוני-גבוה ומותר לה לקום לשירותים בלבד....

שלום, אני מצטער לשמוע על מות אימך. אני מעדיף לא להתייחס במסגרת הפורום למקרה הספיציפי מאחר שנסיבות כל מקרה מאוד שונות. נראה לי שהדרך הנכונה היא לבקש לדבר עם הרופא הבכיר במחלקה על השתלשלות העניינים ולשאול את כל השאלות במסגרת הזו.

מנהל פורום מחלות ריאה