בעיות בעקבות הקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

12/04/2020 | 00:05 | מאת: סטונט בטכניון

שלום רב, שמי אביחי ואני סטודנט בטכניון. במסגרת אירוע שמיועד למציאת פתרונות לשיפור וייעול תהליכים רפואיים הייתי שמח שיפנו אותי לגורמים רלוונטים. אני וחברי לפרויקט חשבנו על מכשיר שמטרתו לייעל תהליך מסוים שהיום עקב נגיף הקורונה קריטי אפילו יותר, אשמח להתייעץ עם גורמים רפואיים שנמצאים במחלקות טיפול נמרץ או מכירים את התהליכים בצורה טובה לגבי הרעיון שלנו כדי לבדוק כמה הוא רלוונטי( אם בכלל). תודה מראש, אביחי.

שלום, אתה יכול לפנות למנהל מחלקת טיפול נמרץ באחד מבתי החולים בחיפה ולעניין אותו בפרוייקט.

מנהל פורום מחלות ריאה