רכישה מכונה הנשמה בעקבות הקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

26/03/2020 | 10:18 | מאת: פרננדו

שלום רב, אני חולה אסטמה קל חיחסית, בן 53, מעוניין לרכוש ב-עלי אקספרס מכונת הנשמה למקרה שאצטרך ולא יהיה בב''ח בעקבות וירוס הקורונה, אם תוכל הכוון אותי איזה סוג מכונה לרכוש, BPAP ,CPAP, A/C IPPV de SIPPV... IMV... SIMV מודה לך מראש ונהיה בריאים!

שלום, אני לא רואה טעם ברכישה עצמית של מכונת הנשמה. הבעיה היא לא רק חסר במכונה אלא כל הצוות מסביב שמטפל בחולים הקשים, רופאים, אחיות ועוד ועוד. הרבה ציוד מתכלה נלווה, צינורות הנשמה וכו' מכונה בלבד לא תעזור ונקווה שלא נגיע לכך. אבל עקרונית מכונה טובה צריכה להכיל את כל האופציות שכתבת. ראיתי שמכירה בין 6000-12000 דולר.

מנהל פורום מחלות ריאה