נגמר האוויר בריאות כול כמה דקות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

13/03/2020 | 05:19 | מאת: עידן

שלום יש לי תקופה ארוכה בעיה שצריך לקחת אוויר נשימה עמוקה כי נגמר האוויר בריאות כול כמה דקות צריך לעשות כככה עשיתי סיטי חזה לפני שנתים היה תקין וגם צילום חזה תקין לא משתעל אין ליחה ומרגיש גם כאבים בגב העליון בצדדים מזה יכול להיות גם שמעשנים לידי ממש אין אוויר ונחנק לא מעשן מזה הבעיה הזו מה יכול להיות תודה

שלום, יתכן שאתה רגיש לעישון או ריחות עזים. יש לפעמים רגישות יתר של הסימפונות שיכולה להתבטא כך אולם לא מדובר בבעיה חמורה.

מנהל פורום מחלות ריאה