אסמה של המאמץ, מה עושים כשלא בכושר?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/03/2020 | 00:55 | מאת: רינת

אשמח לברר: באסתמה קשה עם פוסטר 8 שאיפות פלוס אסתמה של המאמץ, כאשר ספורט בשלב הזה לא עושה טוב ומחמיר למרות וינטולין.... מה עושים במצב שכבר לא נמצאים בכושר בכלל, ואז האסתמה מאוזנת בישיבה, אך בהליכה הכי קצרה גם אם זה למקרר לעיתים יש קושי בנשימה ומיני התקף שלרוב עובר. כמובן שאם אלך 5 דקות בחוץ זה יהיה מסוכן, לכן הכל עושה במוניות...האם במצב כזה צריך לקחת בשגרה כמה פעמים ביום וינטולין שיהיה תקף ל כ 3 שעות ויכסה לי את מה שעבורי זאת פעילות גופנית כי אני לא בכושר? תודה מראש

שלום, כדאי להתחיל בהליכה קצרה ואני מקווה שאם השיפור במצב הכושר יילך וישתפר. פוסטר 8 שאיפות ביום אמור לייתר את הטיפול בוונטולין. במקרה של אסתמה לא מאוזנת מומלץ להיבדק במרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה