And astmha Post nasal drip

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

15/02/2020 | 02:30 | מאת: יגאל

היי אובחנתי עם אסטמה עשיתי תגרים וכו ויצא שיש חסימה בריאות אבל הזריקו לי קורטיזון זריקת סטרואידים שלא עזרה בכלל והרופא אף אוזן גרון אומר לי שיורד לי הליחה יורדת לריאות וגורם לי לכל הבעיה של הנשימה והשיעול והליחה השאלה שלי האם יש מצב שאולי אין לי אסטמה למרות שהתגרים מוכחים אחרת או שהנושא שהליחה מחמיר לי את האסטמה ? תודה מראש

15/02/2020 | 03:08 | מאת: יגאל

בנוסף ישלי זיהום באף שלוקח אנטיביוטיקה לייבש

שלום, יכול להיות שלא מדובר באסתמה, כדאי להיבדק שוב לאחר שתטפל בליחה שמקורה מהאף.

מנהל פורום מחלות ריאה