בהמשך לתשובתך nsip lung disease

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

18/01/2020 | 19:29 | מאת: Ya

שלום לא יודעת אם אין החמרה ....מה כן הממצאים שניראו בסיטי הנוכחי לא היו בצילומים קודמים ....כך לדעתי בפענוח לא מוצלח ובטח שכול פעם מפענח אחר ....בינתיים אני עם אותו טיפול כולל חמצן עדיין סובלת ולעיתים יש היתלקחויות שמוסיפים טבאניק בינתיים אני כבר 4 שנים סובלת הקיצר לא יודעת מה אפשר לעשות כי איכות חיים אין לי כבר 4 שנים אני בת 37 תודה

שלום, קשה לענות לך בלי לראות את כל הנתונים. יש טיפולים כמו סלספט, מבטרה ועוד. התייעצי עם רופא הריאות שלך.

מנהל פורום מחלות ריאה