שיעולי אסתמה כרוניים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

06/01/2020 | 21:33 | מאת: דודי

אני בן 70 , תפקודי ריאות 70 % חוץ מזה אין כל מחלות עובד ועושה ספורט, לפני 3 שנתיים הייתה לי אסמה עם תפקודי ריאות הכי הנמוך 35 וזה עבר לי לפני שנתיים . כבר 8 חודשים עם ליחה לבנה שנוצרת לפי הבנתי בסימפונות, שגורמת לשיעולים, כיחכוחים, ונזלת בעת השיעולים ,מהבוקר כשקם עד ללילה לפני השינה, מטרד שקשה לתאר, זה גם מחליש אותי, וגם עושה ל קשיי נשימה קלים, במהלך השינה אין כל שיעולים. לקחתי אנטיוטיקה זיטו חודשיים, זה עבר לי לחודש ושוב חזר, קראתי שאולי זה בגלל החומציות,אז הלכתי לרופא אף אוזן וגרון אמר זה בגלל חומציות יוצר רפלקס שיעול, וגם רופאת המשפחה חשבה כך, לקחתי DEXILANT 30,60 מ"ג כבר 3 חודשיים עזר לי קצת , ושוב השיעולים התגברו לקחתי גם לצורך יבוש הנזלת : 10 כדורים סינופד, CLARINASE REPETABS . עבור הליחה לקחתי גם ERDOTIN ,מוקוליט, אפילו תלפסט לרגישות אולי, שום דבר לא עוזר , בסוך עשיתי בדיקה אצל גסטרו, וקבע שזה לא חומציות זה קשור לריאות או הסימפונות עשיתי לפני שבועיים צילום ריאות הכל תקין, כומר זה בעיה בסימפונות שמייצרת את הליחה על כלי הנשימה חונקת אותי וגורמת לי להשתעל, לקשיי נשימה קלים , וחולשה תמידית.מרגיש כמו נכה , מה הפתרון? .

שלום כדאי לעשות סיטי. תרבות ליחה. פיזיותרפיה וטיפול אנטיביוטי מתאים. טיפול באסתמה במסגרת מרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה