ברונכיטיס וטיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

05/01/2020 | 20:07 | מאת: אתי

ערב טוב ד"ר בת 44 סובלת כבר חודש משיעול טורדני עד כדי מצב של חנק (לא מצליחה להשלים את השיעול) רופא משפחה אבחן ברונכיטיס ונתן טיפול באנילהציות פעמיים ביום ומוקסיפן לאור העבודה שלא חל שיפור בכלל בהרגשה הכללית חזרתי לרופא ביום חמישי שנתן שוב אנטיביוטיקה זינט והפנה לרופא ריאות .. היום בבדיקה אצל רופא ריאות רשם לי ארסנל שלם של תרופות בינהם צפרודקס (אמר להפסיק עם הזינט) לשבוע ימים, פרדינזון כדור וחצי לחמישה ימים ואנילהציה של סולבקס ואירוונט האם לדעתך כדאי ליטול את כל מה שנרשם לי .. אני קצת חרדתית וחוששת ליטול תרופות חדשות שלא לקחתי בעבר אם אחליט בשלב הזה להמתין עם לקיחת האנטיביוטיקה האם אני מסכנת את עצמי? תודה מראש על התשובה

שלום קשה לי לומר לך לא לקחת מה שרופא הריאות המליץ לך בלי שאבדוק אותך. אם יש לך ספק ממליץ ללכת להיבדק ולשמוע דיעה נוספת.

מנהל פורום מחלות ריאה