פרדניזון 40 מ"ג האם עדיף לסיים הכל?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

19/12/2019 | 17:38 | מאת: מיכל

שלום, הייתי מאוזמת עם סרטייד 250 ועקב החמרה באסתמה עברתי לפוסטר 8 שאיפות ואיתו רק עם הינאלציות של בודיקורט ווינטולין ואורבנט אני קרובה לאיזון. קיבלתי פרדניזון 40 מ"ג ל 10 ימים הרוקח אמר לי לקחת פחות אם אפשר. במידה ואחרי 5 ימים אני מאוזנת עם הפוסטר 8 שאיפות זה לא חכם להפסיק, לא כך? הרי ברגע שאפסיק עם הפרדניזון אולי זה יחמיר או שלא אשיג את האפקט של הפרדניזון שיעזור לי לחזורא לסרטייד 250 בסופו של דבר? תודה מראש

שלום, אם חזרת למצבך הבסיסי אפשר להפסיק. בינתיים הייתי ממשיך עם הפוסטר ולאט לאט יורד במינון.

מנהל פורום מחלות ריאה