פלוריאטיס שלא עובר עזרה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

18/12/2019 | 16:59 | מאת: ליאם

שלום רב. לאחר חצי שנה של כאבי חזה וצלעות שהגיעו אחרי דלקת ריאות(נשללו בעיות לב וריאה אחרי ct ריאות במאי ואקו לב בנובמבר האחרון) פרופסור שביקרתי אצלו סבור שהבעיה היא פלוריאטיס. לטענתו זה יעבור לבד אך הוא לא יודע מתי. הכאבים כבר נהיו בלתי סבלים והם באים בהתקפים במהלך היום מלווים בקוצר נשימה קל. אני כבר מאוד מיואש מרמת הכאב וחצי שנה זה די הרבה זמן. יש לציין שאני בן 21 אסמטי ובתת משקל. האם זה יעבור מתישהו? איך מאבחנים שזה בכלל זה? האם צריך טיפול אחר במקום לחכות שיעבור מעצמו? האם אני צריך לחשוש מסיבוך? (הדבר היחיד שראו בct ממאי זה שאריות קטנות מהדלקת ריאות)

שלום, בפלויריטיס ניתן לטפל במוקדי דלקת כמו אטופן או ארקוקסיה. במקרים אחרים מטפלים בסטרואידים.

מנהל פורום מחלות ריאה