ברונכיטיס ודלקות ריאה אצל עולה חדש

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

17/12/2019 | 17:59 | מאת: אפרת

בעלי עולה חדש מאנגליה- כבר 7 שנים בארץ.- באנגליה היה בריא כמו שור. מהרגע שהגענו לארץ בעלי חולה לפחות4-5 פעמים בשנה. דלקת ריאות או ברונכיטיס. בנוסף התחיל לו כרוניק סינוסיטיס. לפני 4 שנים עשה סיטי ולא מצאו כלום עשה סיטי וmri לסינוסים וגם יצא תקין. נמצא שהוא אלרגי לקרדית האבק- התחיל זריקות אלרגיה לפני 3 שנים.. גם זה לא עוזר לדלקות (אבל הפחית את הדלקות בסינוסים). עשה בדיקת אסתמה- יצא תקין. למרות זה קיבל משאף רלבר לחצי שנה ניסיון.. גם זה לא עזר... מלבד זה יש לו מלא אוויר בבטן (לא יודעת אם זה קשור אחד לשני) אנחנו מיואשים!! בעלי כבר בדיכאון מהמצב. אנחנו חייבים עזרה!!! אנחנו לא מצליחים להבין למה זה קורה. אשמח לעזרתך.

שלום, כדאי לבדוק את מערכת החיסון. לעשות חיסון דלקת ריאות ושפעת. טיפול נגד אלרגיה והימנעות מחשיפה לאבק. סיטי חזה והערכה במרפאת ריאות.

18/12/2019 | 08:55 | מאת: אפרת

עשה חיסון שפעת ודלקת ריאות.. 3 שנים מטופל במחלקת אלגיה בזריקות שבוע הבא נעשה HDCT ומטופל במרפאת ריאות... לבינתיים אין שיפור. התחלנו רפואה אלטרנטיבית

נראה מה יהיה בסיטי

מנהל פורום מחלות ריאה