אסתמה של המאמץ.. מדוע סרטייד לא מספיק?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

21/11/2019 | 23:16 | מאת: שירלי

שלום, יש לי אסתמה ואסתמה של המאמץ. לוקחת סרטייד 250 ולעיתים צריכה 500. מדוע למעשה סרטיייד לא מספיק לאסתמה של המאמץ וצריך 2 שאיפות וינטולין? כי הבנתי שגם בו יש מרחיב סימפונות. העניין הוא שאני לא בכושר, ויש פעולות בבית שעלולות להעלות לי יותר את הדופק כמו ניקיון ואנ תוהה האם לקחת גם בהן וינטולין. תודה רבה

שלום, סרטייד יכול להספיק כטיפול קבוע. לעיתים צריך תוספת לפני מאמץ ואז וונטולין או ארובנט יכולים לעזור.

מנהל פורום מחלות ריאה