לחץ ריאתי קוצר נשימה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

14/11/2019 | 09:07 | מאת: חנה

אני בת 70 בריאה לפי קריטריונים מקובלים מטופלת בכדור שינה אמביאו 12.5 מג כמה שנים סובלת מפיברומיאלגיה מרובת סימפטומים שנים רבות שהחמירה בשנים אחרונות בשנה שעברה עברתי 15 הקרנות בשד ימין עקב פאדגט של הפיטמה וממצא טרום סרטני בשד מזה מספר חדשים סובלת מקוצר נשימה ודפיקות לב דווקא בצעידה מהירה וממושכת הנשימה משתפרת בדרך כלל החמרה בשינויי טמפרטורה ושהיה בחום נשלחתי לעשות אקו לב נאמר לי שהוא תקין. מצורף אני רואה שיש לחץ ריאתי האם להמשיך בבדיקות?

שלום, בדף ששלחת לא ראיתי אזכור ללחץ ריאתי. בכל מקרה פחות סביר שתהיה הקלה בקוצר נשימה עם המאמץ במקרה שמדובר בלחץ ריאתי התלונות דווקא מתגברות במאמץ. ממליץ על הערכה במרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה