ביופסיה בעזרת מחט תחת סיטי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

26/08/2019 | 11:26 | מאת: איריס

שלום ד"ר רוזנגרטן, מדבריך הבנתי כי ניתן לבצע בדיקת ביופסיה תחת סיטי בבית חולים בלינסון גם עם טשטוש. איך ניתן לבצע את ההתקשרות מול בית החולים? האם אני זכאית לכך? כפי שציינתי, בבית חולים כרמל לא מבצעים זאת תחת טשטוש, אלא רק בהרדמה מקומית. יש לי רגישות גבוהה בגוף בגלל הפיברומיאלגיה. כבר לפני חצי שנה ויתרתי על הבדיקה,אולם הצלליות בריאות גדלו ואני חוששת מכך. תודה רבה, איריס

מציע לשלוח את ההפניה בפקס למזכירות המכון בבילינסון עם הבקשה שייעשה בטישטוש.

מנהל פורום מחלות ריאה