חרדה מאוד ייעוץ בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

25/08/2019 | 11:46 | מאת: לי

אני בת 42 לאחר כריתת לסת ימנית עליונה לפני שנה בעקבות ורקוס קרצינומה +well diff scc ניתוח בוצע חפני שנה ומאז רק מעקבים נשלחתי לפת סיטי ורשום שם ריאות ללא קליטה פתוחוגית מספר קשריות זעירות והצלחות כתמיות קטנות מ rll ללא קליטה-אינן ספציפיות ובסוף רשום אין עדויות לממאירות האונוקולוג אמר שזה תקין אבל מה זה הממצא בריאות ?רופא ריאות של קופת חולים שראה את הדיסק רשם לא זוהה ממצאים חריגים ב rll נראה אזור ggo קטן בסגמנט אחורי עליון של lul שאינו קולט fdg בסיטי צוואר שנה לפני שכלל אונות עליונות הממצא ב lul לא מודגם כמה שאלות ,האם זה יכול להיות גרורות חלילה?למרות שרשום שאין קליטה?האם יש מצב שהממצאים האלו נראו בפת סיטי אבל בסיטי רגיל עם חומר ניגוד זה לא נראה ?כמו מה זה נראה לך ?לציין ששלח אותי לסיטי קרינה נמוכה בעוד חודשיים כי הפת נעשה באפריל,תודה אני מאוד בלחץ מאז והאם יש מקום לסיטי חוזר?

שלום, קשה לי לתת ייעוץ בלי לראות את הבדיקות עצמן. בכל זאת, יכולים להיות סימנים צלקתיים בריאות, דלקתיים או זיהומיים שהם לא סרטן. המפענחים של ה PET לא התרשמו שמדובר בגרורות. הגיוני לעשות מעקב עם סיטי ולהשוות את הממצאים לבדידות הקודמות.

מנהל פורום מחלות ריאה