ליחה וקוצר נשימההההה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

10/07/2019 | 03:58 | מאת: שלומי

היי שלום אני נער בן 18 היתי מעשן תקופה כשנתיים וישלי קוצר נשימה הרבה ליחה לבנה ולפעמים צהובה אבחנו אותי כאסמטי אבל השאלה אם זה יכול להיות אולי משהו אחר כי ישלי גם חברים אסמטים ואין להם ליחות ככה כל בוקר המון ליחה ובמהלך היום גם קצת ובלילה גם יש יחסית הרבה השאלה על פי התלונות אולי זה משהו אחר אני פשוט מרגיש שמתייחסים לזה רק כאסטמה ולא בדקו מחלות אחרות ואני רוצה לדעת על פי הידע שלך מה נראה לך שזה

שלום, אולי אלרגיה או הפרשות חומציות מהקיבה. מומלץ לבצע צילום חזה, תרבית ליחה ותפקודי ריאות.

12/07/2019 | 12:07 | מאת: שוב אני

תפקודי הריאות שלי היו לפני שנה fev 70% ולאחר ונטולין שיפור של כמעט 20 אחוז אני עכשיו מחכה לפיענוח סיטי ריאות עדיין הגיוני שזה אלרגיה או חומציות מהקיבה ,? ממש לא באלי לחיוצ כל החיים עם אסטמה

שלום, אלרגיה יכולה להיות או אסתמה לא מאוזנת, יש להתאים טיפול מיטבי ע"י רופא ריאות ואני מאמין שיהיה שיפור.

מנהל פורום מחלות ריאה