פענוח פט סיטי חולה copd

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

09/07/2019 | 19:02 | מאת: שירה

אם תוכל לפענח לי בבקשה את הפט סיטי חולה copdעם ירידה במשקל רשום בפענוח גוש היפרמטבולי במיצר קדמי פאראאורטלי בגודל 4 סמ בעוצמה 3.4קשרית לימפה היפרמטבולית בצורה קלה במציר פאראטכיאלי תחתון ימין בעוצמה 3קשרית ריאתית בlll אינה היפרמטבולית מתחת לרזלוציהשל השיטה. ממצא היפרמטבולי בתעלה אנלית כנראה עקב טונוס מוגבר לקורלציה קלינית .מה זה אומר אני בלחץ

שלום, ממליץ להגיע עם ה PET למרפאת ריאות כדי לבחון את הממצאים, בהחלט יש מקום להמשך בירור ואולי ביופסיה או דגימת הממצאים.

מנהל פורום מחלות ריאה