פעילות גופנית לחולה סיאופידי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

08/07/2019 | 15:22 | מאת: דימה

שלום רב.רציתי לשאול לגבי פעילות גופנית .אני עושה פעילות :פעמיים בשבוע במכון לשיכום ראיות פרטי (מקופה לא נותנים כי תפקודי ראיות גבוהים) פעם בשבוע הליכה מהירה של בערך 4.5קילמטר ליד ים ובשבת אני בחוף עושה שחיה. רציתי לשאול עד כמה טוב זה שחיה בשביל חולה כמוני.תודה מראש על המענה.

08/07/2019 | 15:31 | מאת: דימה

הסיבה לשאילה היא:שאם שחיה בים או בבריכה זו פעילות יותר עדיפה אולי על אימון על מכשירים במכון.אז אולי עדיף שחיה בים במקום אימון במכון לשיקום ראיות.מה דעתך?

שלום, כל פעילות אירובית טובה, בין שחיה ובין אימון במכון כושר. השיקום נותן מסגרת ואם אתה מרגיש טוב עם זה ויכול לעמוד בתשלום הרי זה גם מוסף לך.

מנהל פורום מחלות ריאה