בדיקת סי טי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

10/05/2012 | 14:30 | מאת: לבנה

בבדיקת סיטי מעקב כליות- באדרנל שמאלי הודגם ממצא מעוגל בקוטר 2.2 בעל צפיפות של שומן וללא שינוי מבדיקות קודמות כבד, טחון, לבלב, כליות אדרנל ימני ללא ממצא גס בהסתייגות שלא הוזרק חומר ניגוד. מעבר חזה-בטן קשרית בקוטר 0.4 ס"מ ב- RLL מה יכולה להביע הופעת הקשרית - אני מבקשת תשובה דחופה ואם יש צורך בבדיקות נוספות - בכל מקרה אני מתכוונת ללכת לרופאת משפחה - אך אשמח לקבל תשובות וללכת מוכנה לרופאה בברכת יום טוב

10/05/2012 | 15:55 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

יש לציין כי ביצעת לפי הבנתי רק CT בטן כך שכדאי להשלים בדיקת CT חזה רגילה.קשרית ריאתית בגודל 4 מ"מ באישה שלא מעשנת מאפשרת מעקב על ידי CT חזה בעוד כחצי שנה.

מנהל פורום מחלות ריאה