25 נשימות בדקה בן 31

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

19/06/2019 | 10:42 | מאת: יוני

שלום אני בן 31 אף פעם לא התעסקתי בענייני נשימה אבל אמרתי נבדוק מדדתי אם סטופר ויצא לי 25 נשימות בדקה אם דייקתי בכלל אבל נצא בהנחה שכן זה תקין ?הסתכלתי על הבטן יורדת עולה וספרתי זה תקין ? אציין שלא מרגיש בעיות נשימה בכלל ואף פעם לא הרגשתי פשוט ראיתי ערכים תקינים שאומרים שתקין במבוגר זה 12 עד 20 מה דעתך ?רקע כללי: בלי קשר לריאות עשיתי לאחרונה בירור לב הרבה בדיקות שיצאו תקינות גם תריסיות תקינה בדיקות דם תקינות צילום חזה תקין, גם סיטי ואמריי ראש בגלל תלונות שהיה לי תקינות, מטר 70 שוקל 88 בעבר עסקתי הרבה פעילות גופנית ריצה היום לא כיום אם עודף משקל.נוטל קלונקס לחרדות כבר חודשיים ומשהו... 25 נשימות בדקה זה תקין לבן 31??? ככה בדקתי אם סטופר עד כמה שזה מדייק אם בכלל !!.......מה דעתך ?

19/06/2019 | 11:01 | מאת: יוני

שלום אציין שמדדתי 25 נשימות בדקה זה היה במנוחה ויצא לי לבדוק שוב במנוחה ויצא לי 21 22 זה משהו שמשתנה הנשימות בדקה במנוחה ? האם תקינים הערכים ובעיקר מה אתה אומר על 25 בדקה?

שלום, תבקש ממישהו אחר לבדוק לך כשאתה לא שם לב במנוחה. קרוב לטדאי שיהיו פחות נשימות.

מנהל פורום מחלות ריאה