Ct ריאות מה הבדיקה אומרת לגביי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/06/2019 | 11:31 | מאת: איציק

שלום עשיתי ct ריאות ללא חומר ניגוד להלן ממצאים שתי הריאות קשרים סמיכים הנעים מ4 - מ"מ עד 1 - ס"מ בחלקם מאוד סמיכים עם מדדים עד hu 180 במדיאסטינום בלוטה פראקירנית בקוטר 11 מ"ממ בלוטות קטנות נוספות במדיאסטינום אמצעי לסיכום שינויים אמיזמטיים קלים + פיברוטים + קשריות בשתי הריאות לאור אנזמה של מחלה ראומטית יתכן rheumatoid lung מה המשמעות של התשובה תודה

שלום, המשמעות של התשובה שיש מחלה בריאות. לדעת המפענח כנראה זו מחלה דלקתית אבל הוא לא יכול להתחייב. מומלץ להגיע עם הסיטי למרפאת ריאות לבדיקה.

מנהל פורום מחלות ריאה