ממצאי סיטי בעקבות כאבים פלאוריטים דופק מהיר סיטורציה נמוכה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

26/05/2019 | 22:20 | מאת: איריס

שלום ד"ר, בממצאי הסיטי של בעלי.הפסיק לעשן לפני כ12 שנה. היה מעשן כבד. 3 קופסאות ליום. שינויים אמפזיטיים קשים, בולטים בעיקר באונות העליונות דו"צ. ב-LUL מודגמת קשרית צמודה לפלואורה במדדים של 1.0 1.5 ס"מ עם גבולות משונצים. לא הודגמו תפליטים פלאורליים דו"צ. אדנובה מעובה משמאל, שאר האיברים שנסרקו ברום הבטן בגדר התקין. שינויים ניווניים בעמוד שדרה.DISH. אין עדות לתסחיף ריאתי. הלב תקין בגודלו. מה אומרים ממצאים אלה? תודה רבה מראש

שלום, צריך להגיע עם הדיסק לבדיקת רופא ריאות כדי להחליט על המשך הבירור , יתכן ויצטרכו לעשות ביופסיה מהממצא כדי לבדוק במה מדובר.

מנהל פורום מחלות ריאה