קשי נשימה לאחר מקלחת חמה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

25/04/2019 | 12:05 | מאת: דימה

שלום וברכה יש לי קשי נשימה גם במאמץ וגם במנוחה קלים יחסית .כי עובד עבודה פיזית ומתפקד די טוב.רופאים אומרים או סיאופידי קל או פסיכוגאני בן 44חוץ מזה הכל בסדר מבחינה בריאותית.תפקוד ראיות נכון לסוף דצמבר 18היחס 70אחוז נשיפה בשניה אחד 93 אחוז נשיפה בדקה היא 109 אחוז .יש לי קשי נשימה בזמן ואחרי מקלחת כאילו הכל מתקבץ ונסגר בראיות אבל לא מרגיש בעיות תנועה או תחושת חוסר חמצן מנגב את עצמי רגיל יוצא החוצה אבל מרגיש מרגיש אי נוחות בצד שמאל .בדיקות לב תקינות גם במאמץ תקין.מה זה יכול להיות ?מודה מראש על התייחסות.

שלום, אולי יש לך רגישות דל דרכי האוויר כמו באסתמה. ממליץ לבקש בדיקת תגר מטכולין.

28/04/2019 | 08:30 | מאת: דימה

אף פעם לא היה לי זה יכול להיות קשור לסיפור או פי די?

שלום, לפי מה שכתבת תפקודי הריאות שלך טובים ולכן לא נראה לי שזה COPD.

מנהל פורום מחלות ריאה