שאלה דחופה בנושא שיעול

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

14/04/2019 | 21:59 | מאת: יניב

שלום רב אני יודע שהפורום לא נועד לילדים אך אני אובד עצות ומודאג נורא יש לי ילדה בת 6 בעונות מעבר משתעלת ונהיית חולה לפני כחודשיים החלה שיעול למשך שבועיים אולי קצת יותר לאחר מכן חום והקאות יש לציין בקופה עשינו יומיים ללני כן צילום ויצא תקיןשלחו למיון שם ראו דלקת ריאות בצילום חזה נתנו לה אזניל והרגישה טוב יותר השיעול עבר וחשה טוב יותר אבל השיעול חזר נתתי לה מס פעמים מוקסיפן על דעת עצמי בצילום חזה יצא תקין בקופת חולים היא עדיין משתעלת גם מתוך שינה ואני דואג נורא מה אני יכול לעשות ואיזה בדיקות היינו אצל רופא משפחה ואמר שהכל בסדר אבל אני מאוד דואג לאיזה בדיקה ללכת ולמה היא משתעלת מתוך שינה מה יכול להיות בגקשה תעזור לי אני מיואש

שלום, אולי מדובר ברפלוקס שגורם לשעול או אסתמה. ממליץ על בדיקת רופא ריאות ילדים וגסטרו ילדים. יש טיפול טוב האינהלציות או תרופה בשם סינגולייר במקרים של אסתמה.

מנהל פורום מחלות ריאה