אסטמה או ברונכיטיס או משו אחר

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

18/03/2019 | 23:11 | מאת: שניאל

היי אני היתי מעשן במהלך השנתיים האחרונות ועכשיו אני חווה המון ליחה בצבע לבן לפעמיים יוצא כמו סליים לבן מהריאות ויש כאבי חזה ולאחר פעילות מאומצת יש גם קשיי נשימה וכאבי חזה שכמעט לא מפסיקים גם לאחר משאף יש עדיין האם זה נשמע כמו אסטמה או ברונכיטיס או משהו אחר לגמרי ? נ.ב גם עברתי ניתוח להסרת פוליפים לפני שבועים אם זה קשור למצב תודה מראש

שלום, יתכן שאתה צודק שמדובר באסתמה, ממליץ עך בירור במרפאת ריאות.

19/03/2019 | 00:35 | מאת: שניאל

זה נשמע לך כמו אסטמה או ברונכיטיס שכחתי לציין שיש לי לפעמייפ שיעולים בבוקר

שלום, יכול להיות גם וגם. ממליץ להימנע מעישון ולהיבדק במרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה