איוורור יתר אחרי דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/03/2019 | 20:32 | מאת: אדם

שלום לפני חודש לאמא שלי היה תסנין בבסיס ריאה ימין שהודגם בצילום חזה ..שהיה מלווה בחום וחולשה .. טופלה בזינט למשך 10 ימים והכל עבר ברוך השם. עשתה צילום חזה חוזר לפני כמה ימים שבו אין עדות לתסנין אלוואולרי, צללי הלב ומיצ תקינים, סינוסים קוסטופרניים חופשיים , סימני איוורור יתר של הריאות !! מה זה אומר סימני איוורור יתר !! לא מעשנת , לא סובלת מקשיי נשימה , לא אסתמה ולא copd ... האם זה קשור לדלקת הריאות שהיתה?? האם יכול להיות בעיה טכנית בזמן הצילום !! או שצריכה לעבור בדיקת תפקודי ריאות ומעקב רופא ריאות? תודה מראש

שלום, מה שחשוב זה שהדלקת עברה. איוורו יתר רואים לפעמים בחולי אסתמה או copd. כדאי לעשות בדיקה של תפקודי ריאות מלאים.

מנהל פורום מחלות ריאה