מייצר קדמי רקמה רכה שרידי תימוס או אחר

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

26/02/2019 | 12:45 | מאת: לידן

שלום، הבן זוג שלי סובל ה כשנתיים מכאבים באזור בית החזה השמאלי כאשר ביצע בעבר אקו לב+א.ק.ג+בדיקות דם שהכול יצא תקין، מאחר והכאבים לא פסקו ביצע סיטי מקיף של בית החזה וזו ההבחנה - מייצר קדמי רקמה רכה שרידי תימוס או אחר، והפניה לביצוע MRI+ תוספת חומר ניגוד לMRI, אשמח להבין המשמעות של ההבחנה האם מדובר בגוש בריאות? מיותר לציין שאין ירידה במשקל או חוסר תאבון، אין שיעול או קוצר נשימה، רק תחושות כאב בבית החזה

שלום, לפי המתואר מדובר בממצא שפיר ללא משמעות. ה MRI אמור לוודא זאת.

27/02/2019 | 21:13 | מאת: לידן

תודה רבה על תשובתך: )

24/08/2021 | 15:05 | מאת: אביחי

גם לי יש את אותם הכאבים ואותההאבחנהבCTהאםהמצבהשתפר

מנהל פורום מחלות ריאה