שאלה לגבי שיעול לבן שלי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

19/02/2019 | 18:07 | מאת: דנה

היי כמה פעמים שאלתי אותך לגבי בני בן 13 וחצי הוא לפני שבועיים סיים אזניל והוא מקבל אריוס משאף וספרח אלרגי שאלתי שבועיים מסיום האזניל נגיד ביום יש 10 שיעולים במשך כול היום שאלתי במצב כזה צריך לעשות ברוכוסקפיה לריאות אוו שכדאי להוסיף סינוגלייר תודה רבה הסיפור של השיעול חודשים וחצי

שלום, לא נראה לי שצריך לעשות ברונכוסקופיה בשביל 10 שיעולים ביום במיוחד כשהמגמה היא של שיפור, ממליץ על המשך המעקב אצל רופא ריאות ילדים. סינגולייר היא תרופה טובה שיכולה לעזור, שוב, לאחר ייעוץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום מחלות ריאה