שיעול טורדני שבא והולך

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

12/02/2019 | 20:49 | מאת: may

אני סובלת מאלרגיות..מטופלת בטלפסט. נשלחתי לבירור אסטמה עקב קוצר נשמתי הולך ובא..וברונכיטיס..אני בת 34 כל חיי סבלתי מאלרגיות וקוצר נשמתי אך לא אובחנתי עם אסטמה.. לאחר בדיקת תפקודי ריאות יצאה תקינה אך הרופא החליט לשלוח אותי לבדיקת מוכולין.. מנסה להפסיק לעשן..בערך 15 שנה מעשנת 10 סגריות ממוצא.. בחצי שנה אחרונה סבלתי מאוד מברונכיטיס שבא והולך..עבדתי גם במקום מלא אבק..ככה שהרופא המליץ לי להפסיק לעבוד שם.. לפני חודש התחיל לי שיעול ..והרופא אמר שזה ברונכיט ונתן אנטיביוטיקה.. לפני שבוע עוד פעם התחיל לי שעול קשה בעיקר בלילה ובדק אותי הרופא אמר שזה ציפצופים ונתן לי שוב אנטיביוטיקה.. לא רציתי לקחת מכיוון שלפני חודש לקחתי. השתמשתי רק במשאפים ונטולין ופליקסודיי..אני מפחדת שיכול להיות שמדובר במשהו אחר? כגון סרטן ריאות..מה עליי לעשות

שלום, יכול להיות שמדובר באסתמה. ממליץ לתפני חמרפאת ריאות לטיפול וכמובן להפסיק לעשן.

מנהל פורום מחלות ריאה