שאלה לגבי דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

14/01/2019 | 13:08 | מאת: דנה

אני בת 69 איני לוקחת תרופות.מזה כמה ימים יש לי חם שבעיקר עולה אחהצ ל 37.8 אני משתעלת.לאחר בדיקה אצל הרופאה אמרה שהיא שומעת חירחורים בבסיס השמאלי.שלחה אותי לצילום.ונתנה לי זינט ל 10 ימים.את הצילום טרם עשיתי.האם כדאי קודם כל לגמור את התרופה ואז לעשות צילום.או לחילופין האם יש תרופה שיכולה להתאים יותר כמו tavanic. אודה לך על תשובתך מאד מודאגת.בשנתים האחרונות עשיתי הרבה צילומים מיותרים כולל צילומי סי טי.ורוצה להמנע מקרינה מיותרת.

שלום, טבניר היא אפשרות טובה עם כיסוי יותר רחב אבל מצד שני מעדיפים לשמור אותה לזיהומים קשים יותר כדי שחיידקים לא יפתחו עמידות. אפשר לחכות שבועיים ולראות אם האנטיביוטיקה תעזור והשיעול יחלוף אולי הרופאה תוותר על הצורך בצילום.

מנהל פורום מחלות ריאה