תחושת עילפון במהלך אימון.

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

03/01/2019 | 23:18 | מאת: דביר

שלום רב. היום בשעה מוקדמת בבוקר התחלתי לקיים אימון על אופני כושר. עד מהרה עלה הדופק שלי מעבר ל 150 פעימות בדקה, ולא חזר לרמות נורמליות 60-80 הרגילות שלי גם בזמן מנוחה. עד מהרה חשתי סחרחורות, בחילות ותחושת טרום עילפון. תחושות אלה לא חלפו גם לאחר שעה ארוכה שבה ניסיתי להסדיר את הנשימה. פרשתי מעיסוקיי והלכתי לנוח אך עד לשעה זו של הלילה אני מרגיש סחרחורות, קצב דופק מהיר וסטרס. אני חושש שאולי עברתי התקף לב שקט. אודה מאד לקבלת הערכה ראשונית לגבי מה ייתכן שקרה ולהכוונה. ברוב תודות.

שלום, לא סביר שעברת התקף לב. אולי היתה הפרעת קצב כלשהי. כדאי להתייעץ עם קרדיולוג.

מנהל פורום מחלות ריאה