קשיי השימה בזמן האוכל

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

17/11/2018 | 20:41 | מאת: דימטרי

שלום , בזמן האוכל כאשר אני אוכל יש קשיי נשימה מדדתי סיטורציה והיא יורדת ל95 האם זה תקין על מה יכול להעיד יש לי אסתמה ברקע תודה

שלום, הירידה בסטורציה לא משמעותית. יתכן שקשיי הנשימה נובעים מבעיה במערכת העיכול או הבליעה. האם יש קשיי נשימה גם במאמץ של עלייה במדרגות, הליכה, ריצה? אם אין כנראה שהבעיה לא בריאות.

17/11/2018 | 23:55 | מאת: דימטרי

כן יש גם במאמץ מרבה לקחת נשימות עמוקות עשיתי אקו שיצא בסדר מה יכל להיות אם כן

שלום, כדאי לעשות בדיקת תפקודי ריאות בכדע לראות אם זו בעיה של אסתמה. אפשרויות אחרות הן בעיה במערכת העיכול או לחץ נפשי.

מנהל פורום מחלות ריאה