קצת אובד עצות איך נכון להתנהג?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

30/10/2018 | 11:25 | מאת: מתן

בוקר טוב דוקטור אני כותב לך ממש בצומת דרכים ברור לי שזה רק פורום אשמח אם תוכל להגיד לי מה דעתך כבתי פה בעבר...אז ככה אני בן 26 גבר ספורטאי ולא מעשן לפני חודש חליתי בדלקת ריאות כנראה קיבלתי שבוע רוסקו ....מאז חלפו שלוש שבועות שאני מרגיש עדיין לא במיטבי נעשו מספר פעולות 2 צילומי רנטגן בית חזה תקינים ספירה וכימיה של דם כללית כולל CPR תקינים והייתי אצל מומחה ריאות עשיתי תפקודי ריאה תקינים לגמרי והוא בדק אותי פיזית שיצא תקין....כעת אני פונה כי במשך שלושה שבועות כואב לי החזה באזור עצם הסטרנום בחלק התחתון שלה לצד ימין שאני מתמתח ופותח את בית החזה או לוקח נשימה עמוקה הכאב קיים מומחה הריאות לחץ לי על המקום ולא הפיק כאב גדול...אני ממש חושש מבדיקת CT כי עשיתי 2 כאלו בשנתיים האחרונות (בנוסף שעשיתי 2 צילומי רנגטן לאחרונה) סיפרתי למומחה את חששותי מסרטן והא אמר שבדרך כלל זה לא מתחיל ככה...בקיצור אני מתלבט האם לחכות?(אני לא מרגיש הטבה בכאב)או לגשת לרופא שוב? דבר אחרון שרציתי לציין הוא ששבוע שעבר שניסתי לעשות ספורט ועליתי על מתקן מקביליות ועשיתי מספר חזרות הכאב היא נוכח פי כמה וכמה אם זו אינדיקציה למשהו...לתשובתך אודה

שלום, יתכן שהכאבים שלך נובעים מדלקת בשרירים או בעצמות. ממליץ על טיפול של שבוע בתרופות כמו אדוויל או אטופן.

מנהל פורום מחלות ריאה