מקור קוצר נשימה אקוטי בזמן התקף חרדה.

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

28/09/2018 | 00:02 | מאת: מימי

שלום ד'ר רוזנגרטן. אני חולת COPD קשה. לאחרונה אני סובלת מהתקפי חרדה קשים המתבטאים גם בקוצר נשימה אקוטי. אינני יודעת להבדיל בין קוצר נשימה כתוצאה מהמחלה לבין זה מהתקף החרדה הבלתי נשלט. הסטורציה בעיצומו של התקף נעה בין 90 ל - 94. האם זוהי יכולה להיות אינדקציה למקור קוצר הנשימה ?. מבולבלת וסובלת. תודה על תשובתך.

שלום, אכן, קשה להבדיל מה הסיבה לקוצר הנשימה במקרה שלך ויתכן ששתי הסיבות תורמות. אני חושב שאם את מצליחה להרגיע את החרדה באמצעות תרופות או הרעה אחרת וקוצר הנשימה נשאר ללא שינוי סביר להניח שיש גם החמרה של ה COPD שצריכה טיפול.

מנהל פורום מחלות ריאה